celebration · doa · harapan

22nd Birthday

Tak sangka umur dah 22 tahun,banyak benda dalam dunia ni yang aku terlepas pandang. Sedar tak sedar bila dah meningkat usia makin banyak aku belajar. Belajar yang tak da kesudahan. Special Surprise dari kawan baik, Kfc, dan cake.. Ya ALLAH, banyak nikmatmu yang aku abaikan sampaikan tak sanggup nak terima. Tapi apa-apa pun you are the best-Nur Najahatul Huda. Semoga ALLAH,merahmati dan limpahkan rahmat pada kau.

Betul la, bila kte kehilangan sesuatu,Allah gantikan dengan yang lebih.. Mungkin cepat atau lambat yang jadi pengukur. Disebabkan aku ni ada masalah cepat touching dan cepat merajuk.. So hanya sesetengah orang ja, ALLAH hantar jadi teman, kawan, dan sahabat. Hopefully they last longer. Walau apapun terjadi pada tahun ni, semoga menjadi nilai tambah untuk meningkatkan kualiti hidup aku, tak kisahlah benda itu baik atau buruk tapi still kena berfikiran positif.

Wish aku tahun ni,

  • nak jadi anak yang solehah
  • nak jadi umat yang baik
  • nak didik diri penyabar lagi skit..hehe
  • nak bahagiakan orang lain
  • nak berniaga
  • nak belajar menjahit
  • nak travel
  • nak jadi isteri orang *yang ni tiap-tiap tahun ada*

Sarah Zaharah,

Advertisements

2 thoughts on “22nd Birthday

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s