jobsearch · sony · Uncategorized

First Job with Sony EMCS (M)

Alhamdulillah, next week dah boleh start kerja – hari raya ke-5. Malam 26 Ramadan tertiba rasa bersemangat nak tulis blog, padahal sebelum ni ada je masa tapi biasalah mood tak de tak jadi jugak. Blog kali ni nak berkongsi cerita coretan perjalanan dari start interview sampailah diterima bekerja di sony emcs Malaysia. Lain orang lain… Continue reading First Job with Sony EMCS (M)

ideas · motivation · pengorbanan · PERODUA · semangat · stories · thought · Uncategorized · usaha

MJIIT’s Public Lecture, PERODUA Malaysia

The 15th MJIIT leadership lecture series entitled, PERODUA: Structural Transformation for global competitiveness was delivered by both distinguished guest which is the President of Perodua Auto Corporation, Mr. Yasumitsu Morita and the vice president, Mr. Zainal Abidin Ahmad. This lecture was held at Menara Razak Hall on 25th February 2016. What part was impressive for… Continue reading MJIIT’s Public Lecture, PERODUA Malaysia

Uncategorized

JENESYS 2015 Malaysia 1st Batch

Assalamualaikum, Minnasan Ogenki Desuka? Alhamdulillah, dah seminggu meninggalkan bumi Jepun. Now back on business.. Final Year Project is about to start. Tapi abaikan sekejap, sebab nak kongsi seribu satu kenangan di bumi Jepun. Syukur sangat-sangat impian selama ni tercapai. Walaupun menunggu satu penyeksaan. Mana tak nyer orang lain dah sampai sana long time ago. The… Continue reading JENESYS 2015 Malaysia 1st Batch

Uncategorized

Phases of the Adoption of Innovation in Organizations: Effects of Environment Organization and Top Managers

Summarizing lengthy and compact journal makes me feel like want to throw out.However since this journal was my handpick material for report submission therefore, I am willingly to read and understand all those written content. However, this topic very much related to an organizational society and far from my studies scope.. but its kind an… Continue reading Phases of the Adoption of Innovation in Organizations: Effects of Environment Organization and Top Managers